Centre Metal·lúrgic

Inici         Acords   Borsa de treball     Mapa web  
Recordar password
Zona privadaCirculars informatives

Novetats

Activitats

Zona privadaConvenis laborals

Publicacions del CM

Documentació sessions

Documentació cursos

Zona privadaBiblioteca

Recull de premsa

Galeria d'imatges

L'associat opina


Novetats13|03|2011

NOU SERVEI. Assessoria-Consultoria Econòmica-Financera

En l’entorn de crisi i de restriccions creditícies actuals, la figura del DIRECTOR FINANCER està esdevenint cabdal per a la bona marxa de les empreses.

Aquesta figura i les funcions que desenvolupa està plenament implantada en les mitjanes i grans empreses però no en les petites, ja que en molts casos no es poden permetre assumir el cost de disposar d’un DIRECTOR FINANCER en plantilla.

Per aquest motiu des del Centre Metal·lúrgic iniciem un nou servei, que pretén posar a disposició de les empreses associades un SERVEI DE DIRECCIÓ FINANCERA i a un cost totalment assumible. Des d’aquest servei no únicament es donarà assessorament puntual a aquelles empreses que ho sol·licitin, sinó que també es podrà intervenir en consultoria econòmica i financera, planificació financera, consultoria gerencial, comptabilitat general, gestió de tresoreria i comptabilitat analítica.


DESCRIPCIÓ DE SERVEIS


A càrrec d’aquest servei estarà el Sr. Rafel Busom i Masjoan, consultor amb àmplia experiència en Direcció Financera i Consultoria d’Empreses.

Les consultes tan telefòniques com presencials són gratuïtes. El cost de la contractació d’altres serveis quedarà subjecta a l’aprovació del pertinent pressupost.

Per a realitzar qualsevol consulta o contactar amb el servei, ho poden fer telefònicament al 93 745 78 10 o al correu electrònic capel.lourdes@centrem.es, Sra. Lourdes Capel.
Tornar

Associats


Centre Metal·lúrgic c./ Tres Creus,66 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 10 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G08478695 * Nota legal
L'Associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *   by Anunzia