Centre Metal·lúrgic

Inici         Acords   Borsa de treball     Mapa web  
Recordar password
Zona privadaCirculars informatives

Novetats

Activitats

Zona privadaConvenis laborals

Publicacions del CM

Documentació sessions

Documentació cursos

Zona privadaBiblioteca

Recull de premsa

Galeria d'imatges

L'associat opina


Novetats10|05|2011

NOU SERVEI. Marketing Industrial i Internet

MARKETING INDUSTRIAL

 • Vols conèixer en profunditat la teva competència i saber el teu posicionament, com empresa, en els mercats?

 • Saps quin són els valors diferenciadors de la teva empresa?

 • T´agradaria buscar nous indicadors d´activitat que et defineixin noves oportunitats de negoci?

  El Centre Metal·lúrgic t´ofereix la possibilitat de tenir un director de Marketing Industrial a la teva empresa, sense que aquest sigui un cost fix, treballant per projectes que realment aportin ingressos i/o que facin estalviar despeses i amb avantatges molt interessants per ser socis del Centre:

 • 10% menys sobre les tarifes de preu de mercat.
 • Consultes, tant telefòniques com presencials, gratuïtes.

  El cost d´altres serveis quedarà subjecte a l´aprovació del pertinent pressupost.

  Es tracta d´aplicar totes les metodologies possibles que el marketing ens posa a l´abast, per trobar noves oportunitats, fer negoci i remuntar aquesta situació afrontant canvis, si cal, en nous mercats que generin noves vendes.

  DESCRIPCIÓ DE SERVEIS


  El responsable d´aquest servei és el Sr. Xavier Díaz Martínez, Tècnic Superior en Direcció de Marketing i PDD - IESE Barcelona i amb 20 anys d´experiència en aquest àmbit.


  MARKETING INTERNET

 • Vol gestionar la seva imatge i reputació a la xarxa?

 • Està disposat a treure el màxim rendiment als buscadors per a aconseguir nous clients?

 • Li agradaria construir una major visibilitat de marca a Internet?

 • Sap com mesurar els resultats del marketing online?

  El Centre Metal·lúrgic t´ofereix la possibilitat de tenir un expert en Marketing Online a la teva empresa, utilitzant-lo només quan sigui necessari i per a aconseguir uns determinats resultats.

  Per als associats, les consultes, tant telefòniques com presencials, són gratuïtes. El cost d´altres serveis quedarà subjecte a l´aprovació del pertinent pressupost.

  Es tracta d’aprofitar tot el potencial del més nou canal de venda, Internet, estar al dia de totes les noves tendències i aplicar-les per a un benefici empresarial.

  DESCRIPCIÓ DE SERVEIS


  La responsable d’aquest servei és la Sra. Rosa M. Orrit i Clotet, Máster en Direcció i Administració d’Empreses (ESADE), Enginyera Industrial Superior d’Organització Industrial (ETSEIB), Postgrau en Gestió d’Empreses (UPC) i Consultora de Marketing Online amb més de 15 anys d’experiència.

  Per a realitzar qualsevol consulta o contactar amb el servei, ho poden fer telefònicament al 93 745 78 10 o al correu electrònic capel.lourdes@centrem.cat, Sra. Lourdes Capel.


 • Tornar

  Associats


  Centre Metal·lúrgic c./ Tres Creus,66 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 10 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G08478695 * Nota legal
  L'Associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *   by Anunzia