Centre Metal·lúrgic

Inici         Acords   Borsa de treball     Mapa web  
Recordar password
Zona privadaCirculars informatives

Novetats

Activitats

Zona privadaConvenis laborals

Publicacions del CM

Documentació sessions

Documentació cursos

Zona privadaBiblioteca

Recull de premsa

Galeria d'imatges

L'associat opina


Novetats30|03|2017

El Centre Metal·lúrgic compromés amb la integració laboral de persones amb discapacitat

El Centre Metal·lúrgic i Fundació Atendis han renovat l´acord de col·laboració per participar al programa d´inserció socio-laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental "Junts Ho Podem Fer - Junts Som Capaços, que promou Fundació MAPFRE des de 2010.

Aquest conveni permet impulsar trobades empresarials amb l´objectiu de fomentar la sensibilització i informació sobre el potencial professional que tenen aquestes persones, en risc d´exclusió social, així com afavorir la seva integració en la societat.

Fins a l´actualitat, el programa "Junts Ho Podem Fer" ha fet possible que més de 3.900 empreses col·laborin activament amb aquesta iniciativa i ha facilitat la inserció de més de 2.400 persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental.

El Centre Metal·lúrgic demostra de manera continuada el seu compromís amb les persones més vulnerables, recolzant actuacions a favor de les mateixes en l´àmbit de socio-laboral.

Per la seva banda, Fundació Atendis duu a terme diferents programes formatius amb l´objectiu d´aconseguir la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En la renovació d´aquest conveni, celebrat en el marc d´una jornada per sensibilitzar el teixit empresarial de Sabadell i el Vallès, han participat entre altres, Gabriel Torras, Director General del Centre Metal·lúrgic; Josep Manel Suárez, President de la Fundació Atendis; i Joaquim Teixidó, Director Territorial a Catalunya Nord de MAPFRE.


Conveni de col·laboracióTornar

Associats


Centre Metal·lúrgic c./ Tres Creus,66 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 10 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G08478695 * Nota legal
L'Associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *   by Anunzia