Centre Metal·lúrgic
Inici         Acords   Borsa de treball     Mapa web  
Recordar password
Què és

Relacions del CM

On som

La nostra missió

Objectius estratègics

Organigrama

Consell

Junta directiva

Portal de transparència

Departaments

Instal·lacions

Política de qualitat

Contacti amb nosaltres

Sol·licitud d'Associació


Associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic

El Centre Metal·lúrgic és l'Associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic. Aplega actualment a més de 1.500 empreses que donen feina a 25.000 treballadors.

Fou creat l'any 1961 i es constituí en associació d'empresaris metal·lúrgics , a l'empara de la Llei 19/1977 de l'1 d'abril sobre regulació del dret d'associació sindical, per salvaguardar els interessos dels empresaris del sector, voluntàriament associats. Els seus Estatuts estan depositats a la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya amb número de registre 98/79/40.

Sense ànim de lucre, promou serveis, informa, assessora, fomenta la formació i la promoció internacional i gestiona els temes d'interès comú professional dels seus socis.

Estan integrats al Centre Metal·lúrgic els empresaris agrupats en els Gremis d'Instal·ladors de Sabadell i Comarca, el de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Comarca i la Asociación de Industrias de Acabados de Superficies (AIAS), que gaudeixen de plena personalitat jurídica.

 

Associats


Centre Metal·lúrgic c./ Tres Creus,66 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 10 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G08478695 * Nota legal
L'Associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *   by Anunzia