Centre Metal·lúrgic

Inici         Acords   Borsa de treball     Mapa web  
Recordar password
Serveis
 
Zona privadaAssessorament / consultes

Assessorament energètic

Jurídic laboral

Gestió nòmines i tributs

Promoció Internacional

Formació

Medi ambient

Patents i marques

Prev. riscos laborals

Protecció dades (LOPD)

Plataforma de subcontractació

Assegurances

Viatges

Zona privadaTraduccions

Ofertes i demandes

Directori d'empreses

Zona privadaInformació personalitzada

 
Serveis consultoria
 
Estratègia. Competitivitat

Màrqueting

Finances

Qualitat processos i producte

Recursos humans


Protecció dades (LOPD)

La contractació de qualsevol dels serveis esmentats inclou un Descompte especial del 20 % i servei gratuït d'assessorament telefònic per la resolució i aclariment dels dubtes o incidències que puguin aparèixer amb posterioritat a la finalització dels treballs realitzats.


Adaptació a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i al Reglament que desenvolupa les mesures de seguretat (RD 1720/2007): implantació de les mesures necessàries per l'acompliment de la normativa legal vigent.

Manteniment anual: revisió i actualització de les mesures implantades i de les dades contingudes en el Document de Seguretat.

Auditoria de revisió dels sistemes d'informació i instal·lacions de tractament de les dades: auditoria preceptiva, com a mínim cada dos anys en aquelles empreses o professionals que disposin de fitxers de nivell mig o alt.

Auditoria de situació: per aquelles empreses o professionals que, havent implantat mesures en el passat, necessitin un diagnòstic del grau d'acompliment en l'actualitat.

Responsable de seguretat extern: per aquelles empreses o professionals que, disposant de fitxers que requereixen mesures de seguretat de nivell mig o alt, tenen l'obligació de crear la figura d'un Responsable de Seguretat que vetlli pel compliment i manteniment de les mesures implantades.

Formació: per Responsables de Seguretat, de Fitxers, de Tractament, Administradors de Sistemes o Usuaris autoritzats que tinguin necessitat d'adquirir o actualitzar els seus coneixements sobre les seves obligacions i responsabilitats.

Grups d'empreses: s'aplicarà un descompte addicional (20 %) per a la segona empresa i successives que comparteixin el mateix domicili social.


El Sr. Rafael Tuneu Enginyer Tècnic Industrial atendrà els vostres dubtes i consultes al 93.745.78.10 o a l'adreça electrònica cpdi@ceprodat.com

Associats


Centre Metal·lúrgic c./ Tres Creus,66 - 08202 Sabadell - Barcelona * Telf.: 93 745 78 10 * Fax: 93 726 09 95 * Nif:G08478695 * Nota legal
L'Associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapa web   *   by Anunzia