Inici         Acords   Borsa de treball  
Convenis i acords
Acords
Acord amb el Cercle de Directors TIC

El Centre de Directors TIC i el Centre Metal·lúrgic han signat un acord per col·laborar i donar valor als responsables TIC de les empreses associades, impulsant la formació i el networking dels CIOs i professionals TIC

El departament d’IT, en tots els sectors cada cop és un departament més rellevant dins les empreses, que per necessitats de competitivitat de mercat s’estan digitalitzant i estan implementant millores tecnològiques que van estretament relacionades amb aquests departaments. Amb aquest acord de col·laboració els responsables TIC de les empreses podran aprendre i compartir experiències amb altres professionals com ells d’arreu de Catalunya, coneixent de primera mà noves experiències relacionades amb el seu àmbit de treball.

Sobre el Cercle de Directors TIC

El Cercle de Directors TIC és una xarxa sense ànim de lucre de col·laboracions professionals oberta a tots els directius de l’ecosistema TIC. Es tracta d’un espai de col·laboració de professionals i només es demana pro-activitat. Podeu consultar les trobades que es fan i casos d’èxit que es comparteixen aquí.

L’objectiu del Cercle de Directors TIC és:

Crear una xarxa de relacions personals entre Directors TIC per compartir informació en un terreny que és ràpidament canviant. Oferir solucions a problemes del dia a dia amb el coneixement col·lectiu.

Podeu fer-vos del Cercle gratuïtament en aquest enllaç.


Tornar

Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
Centre Metal·lúrgic
c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona 93 745 78 10
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal
Política de privacitat

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell