Borsa de treball

El servei de Borsa de Treball està dirigit a aquells professionals que desitgin trobar ocupació i a les empreses que vulguin trobar personal.Busques feina?

El servei de Borsa de Treball està dirigit a aquells professionals que desitgin trobar ocupació. Amb aquesta finalitat, els currículums que arribin a la nostra borsa s'enviaran directament a les empreses que necessitin professionals afins al seu perfil. En funció de l'interès que tinguin les empreses en el seu currículum, decidiran amb quins candidats contactar.

Busques personal?

Aquesta secció va adreçada a les empreses que busquen personal. Pregunti’ns les condicions enviant un correu electrònic a rrhh@centrem.cat. És imprescindible que l'empresa complimenti el formulari que apareix fent click a "INTRODUÏR OFERTES". Un cop estigui complimentat, ens posarem en contacte amb vostè per tal de validar les dades que ens ha facilitat i activar la oferta de feina.


c./ Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 727 27 27
Fax: 93 727 62 21
esec@esec.cat

c./ Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 745 78 10
Fax: 93 725 09 95
rrhh@centrem.cat
L'associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapaweb   *   Nota Legal   *   Política de privacitat