Busques feina?


El servei de Borsa de Treball està dirigit a aquells professionals que desitgin trobar ocupació. Amb aquesta finalitat, els currículums que arribin a la nostra borsa s'enviaran directament a les empreses que necessitin professionals afins al seu perfil. En funció de l'interès que tinguin les empreses en el seu currículum, decidiran amb quins candidats contactar.
Els currículums restaran activats durant 4 mesos des del moment en què es registra com usuari, podent ser reactivat al finalitzar aquest termini. Rebreu un correu electrònic on s'indicarà com fer-ho.

No ens responsabilitzem dels inconvenients que pugui ocasionar el fet que el currículum arribi directament a l'empresa associada.La opció "Consultar Ofertes" et permet veure totes les ofertes que estan en aquest moment actives i inscruire-t'hi.

Per poder fer-ho és necessari que primer et registris.

Aquesta opció et permet introduïr el teu currículum indicant les teves preferències en la recerca de treball, però sense inscriure's a una oferta concreta. I des del nostre servei de RRHH s´adreçarà aquest C.V a les ofertes actives més adients al teu perfil professional.

I aquesta opció et permet modificar el teu currículum

c./ Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 727 27 27
Fax: 93 727 62 21
esec@esec.cat

c./ Indústria, 16 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 745 78 10
Fax: 93 725 09 95
rrhh@centrem.cat
L'associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapaweb   *   Nota Legal   *   Política de privacitat