Busques personal? Accés empreses


Aquesta secció va adreçada a les empreses que busquen personal.

Pregunti’ns les condicions enviant un correu electrònic a rrhh@centrem.cat

És imprescindible que l'empresa complimenti el formulari que apareix fent click a "INTRODUÏR OFERTES". Un cop estigui complimentat, ens posarem en contacte amb vostè per tal de validar les dades que ens ha facilitat i activar la oferta de feina.


Busques personal?Segons la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, les dades que voluntàriament vostè envia passaran a formar part d’un fitxer automatitzat sota la titularitat del CENTRE METAL.LÚRGIC, qui serà el responsable del seu tractament, amb la exclusiva finalitat d’entrar en els nostres processos de selecció, i presentar la seva candidatura, si procedeix, a les empreses que tinguin ofertes adequades al seu perfil professional. Mitjançant l’enviament del present autoritza explícitament la cessió de les seves dades a les citades entitats, a fi de possibilitar l’existència del servei. Tot el contingut del seu historial que dirigeix al CENTRE METAL.LÚRGIC serà tractat de forma estrictament confidencial, havent-se adoptat les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seva seguretat, i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD). Vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició remitint escrit al CENTRE METAL.LÚRGIC, amb domicili en c. de la Concepció, 40, 08202 SABADELL.

c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 727 27 27
Fax: 93 727 62 21
esec@esec.cat

c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona
Telf.: 93 745 78 10
Fax: 93 725 09 95
rrhh@centrem.cat
L'associació   *  Serveis   *  Informació   *  Acords   *  Borsa de treball   *  Atenció al client   *   Mapaweb   *   Nota Legal   *   Política de privavitat