Si no veu correctament el nostre correu electrònic faci clic aquí.


T’apuntes als nostres webinars
bonificables?Neuromàrqueting, com vendre i influir en les persones. 2a convocatòria
Dimarts, 12 de maig de 16 a 20h

El neuromàrqueting és la disciplina científica més eficaç del món per vendre i connectar emocionalment amb els altres. Descobreix en un sol dia les tècniques científiques més útils per vendre, ser més influent, tenir reunions més efectives i posar un preu més alt als teus productes i serveis.

INSCRIU-T'HI
Comandaments intermedis: de cap a líder d'equips
13,18 i 20 de maig. Dilluns i dimecres de 15.30 a 17.30h.

Dirigir persones és, possiblement, una de les tasques més difícils de l’activitat dels comandaments intermedis amb gent al seu càrrec. En molts casos es tracta de magnífics tècnics que han assolit la posició de caps, però mai han rebut formació ni capacitació en dirigir i liderar persones i equips.

INSCRIU-T'HI
Productivitat digital. Eines digitals per a la millora de la productivitat
14 i 19 de maig. Dijous i dimarts de 15.30 a 18h.

A tots ens preocupa l'ús eficient del nostre temps i la productivitat personal en l'entorn laboral i personal però, fem servir les eines correctes?
En aquest curs et donarem eines senzilles i intuïtives per gestionar el dia a dia de forma digital i millorar la teva productivitat a la vegada que optimitzes el teu temps de treball.


INSCRIU-T'HI
Gestió de la incertesa en temps de Covid19
19 i 21 de maig. Dimarts i dijous de 15.30 a 17.30h

La incertesa genera preocupació per no poder tenir una idea clara del què ens ve al damunt. Gestionar la incertesa ens ajuda a mantenir la calma, facilitar la comunicació i les relacions entre professionals i amb els clients, regular els nostres estats emocionals, etc.

INSCRIU-T'HI
Rosa Subirana
93 7272727
esec@esec.cat
www.esec.cat
C/Concepció, 40 Sabadell
Segueix-nos


Si no vol continuar rebent aquests comunicats faci clic aquí.