Inici         Acords   Borsa de treball  
Nota legal
AVíS LEGAL WEB
En compliment amb l´establert en la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis a la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE) s´informa dels següents aspectes legals:

PROPIETAT DEL LLOC WEB:

Titular del Website: CENTRE METAL.LÚRGIC - G-08478695 - CENTRE METAL.LÚRGIC
Direcció: C/Indústria 16 . 08202, SABADELL (Barcelona), España
Contacte: Tel. 937457810 - Email: centrem@centrem.cat
Activitat: ASSOCIACIÓ PATRONAL DE LES EMPRESES DEL SECTOR METAL.LÚRGIC

CONDICIONS GENERALS D'ÚS

El portal web http://www.centrem.cat té com a objecte facilitar el públic, en general, el coneixement de les activitats que aquesta organització realitza i dels productes i serveis que presta, per al desenvolupament de la seva activitat.
L'ús de qualsevol de les funcionalitats de el lloc web implica l'expressa i plena acceptació de les condicions aquí exposades, sense perjudici d'aquelles particulars que poguessin aplicar a alguns dels serveis concrets oferts a través del lloc web.
El titular de el lloc web es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la seva web o en la configuració i presentació d'aquesta.
Amb l'objecte de mantenir actualitzada la informació publicada al portal web, els continguts de la mateixa podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, de manera que serà convenient comprovar la vigència o exactitud de les mateixos acudint a les fonts oficials.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL, INDUSTRIAL I FRAMES

Tots els elements que formen el lloc web, així com la seva estructura, disseny, codi font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en la mateixa, són titularitat de CENTRE METAL.LÚRGIC, CENTRE METAL.LÚRGIC o de les seves col·laboradors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
Igualment estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial les imatges i altres elements gràfics inclosos al lloc web.
El titular de el lloc web prohibeix expressament la realització de "framing" o la utilització per part de tercers de qualssevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts del nostre lloc web.
L'ús dels continguts ha de respectar la seva llicenciament particular. De tal manera el seu ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi prèvia i expressa autorització del titular de el lloc web CENTRE METAL.LÚRGIC.
Únicament s'autoritza la reproducció total o parcial dels textos i continguts proporcionats pel lloc web, sempre que concorrin totes i cadascuna de les següents condicions:
Es mantingui la integritat dels continguts, documents o gràfics
Es citi expressament a titular de el lloc web com a font i origen d'aquells.
El propòsit i la finalitat de tal ús sigui compatible amb els fins de la web i / o activitat del titular de la pàgina web.
No es pretengui un ús comercial, quedant expressament prohibides la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació
Qualsevol altre ús haurà de ser comunicat i autoritzat pel titular de la pàgina Web, prèvia i expressament.
Respecte a les cites de productes i serveis de tercers, el titular de el lloc web reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant el seu sol esment o aparició en la web l'existència de drets ni de responsabilitat sobre els mateixos, com tampoc respatller, patrocini o recomanació.
El titular de el lloc web declara el seu respecte als drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers; per això, si considera que nostre lloc web poguessin estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb el titular de la pàgina web.

RESPONSABILITAT

El titular de el lloc web no garanteix la inexistència d'errors en l'accés a la web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que el titular de el lloc web desenvoluparà els seus millors esforços per a, si és el cas, evitar-los, resoldre'ls o actualitzar-los.
Tant l'accés a aquesta web, com l'ús que pugui fer de la informació continguda en els mateixos és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
El titular de el lloc web no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xats, blocs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de la forma independent a la pàgina web http://www.centrem.cat.
No obstant això, i en compliment del que disposa la LSSI, el titular del lloc web es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·laborant de forma activa en la retirada o si escau bloqueig de tots aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. en cas que l'usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, preguem es posi en contacte amb el titular de la pàgina web.
El titular de el lloc web no es responsabilitza de les contestacions que es realitzin a través de les diferents adreces de correu electrònic que apareixen al seu lloc web, de manera que en cap cas podrà derivar cap efecte jurídic vinculant de les mateixes.

LINKS O HIPERENLLAÇOS
Els enllaços continguts en el nostre lloc web poden dirigir a continguts Web de tercer. L'objectiu d'aquests enllaços és únicament facilitar-li la recerca dels recursos que li puguin interessar a través d'Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen a titular de la pàgina Web, ni fa una revisió dels seus continguts i, per això, el titular de el lloc web no assumeix cap responsabilitat per el contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en aquests llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas impliquen cap relació entre el titular de el lloc web i de les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars d'altres llocs on es trobin. El titular de el lloc web tampoc pot fer-se responsable del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l'accés o ús de la mateixa.
Els enllaços a el lloc web http://www.centrem.cat hauran de respectar les següents condicions:
L'establiment de l'enllaç no suposarà cap tipus d'acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de CENTRE METAL.LÚRGIC de la pàgina que realitza l'enllaç.
La pàgina web en la qual s'estableixi hipervincle no contindrà informacions amb continguts que siguin il·lícits, discriminatoris, contraris als principis ètics comunament acceptats o atemptin contra l'ordre públic, així com tampoc contindrà continguts contraris a qualssevol drets de tercers.
El titular de el lloc web pot sol·licitar que es retiri un enllaç al seu web, sense necessitat d'al·legar cap causa. En aquest cas, la pàgina que hagi realitzat l'enllaç haurà de procedir a la seva immediata supressió, tan aviat com rebi la notificació de titular de la pàgina web.
No es responsabilitza de cap manera ni garanteix la claredat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de continguts o serveis que l'establiment de hipervincle pugui oferir. L'usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l'accés a la pàgina web de hipervincle .
La pàgina web en la qual s'estableixi hipervincle no podrà contenir marca, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a titular de el lloc web excepte aquells signes que formin part de la mateixa enllaç.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Per a aquells casos que es recaptin, tracten o emmagatzemen dades personals, es farà en conformitat amb la Política de Privacitat publicada en la pàgina web i que pot consultar al peu o footer de el lloc web.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La llei aplicable en cas de disputa conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest Avís Legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de el present Portal, serà la llei espanyola.
Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasió de la visita a el lloc web o de l'ús dels serveis que en ell es puguin oferir, el titular de el lloc web i l'usuari acorden sotmetre als jutges i tribunals del domicili de l'Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyol i actuï en condició de consumidor. En cas contrari, la submissió serà als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, Espanya.
Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal
Política de privacitat

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell