Inici         Acords   Borsa de treball  
Novetats i esdeveniments
Informació · Novetats
El Centre Metal·lúrgic compromés amb la integració laboral de persones amb discapacitat
30|03|2017

El Centre Metal·lúrgic i Fundació Atendis han renovat l´acord de col·laboració per participar al programa d´inserció socio-laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental "Junts Ho Podem Fer - Junts Som Capaços, que promou Fundació MAPFRE des de 2010.

Aquest conveni permet impulsar trobades empresarials amb l´objectiu de fomentar la sensibilització i informació sobre el potencial professional que tenen aquestes persones, en risc d´exclusió social, així com afavorir la seva integració en la societat.

Fins a l´actualitat, el programa "Junts Ho Podem Fer" ha fet possible que més de 3.900 empreses col·laborin activament amb aquesta iniciativa i ha facilitat la inserció de més de 2.400 persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental.

El Centre Metal·lúrgic demostra de manera continuada el seu compromís amb les persones més vulnerables, recolzant actuacions a favor de les mateixes en l´àmbit de socio-laboral.

Per la seva banda, Fundació Atendis duu a terme diferents programes formatius amb l´objectiu d´aconseguir la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En la renovació d´aquest conveni, celebrat en el marc d´una jornada per sensibilitzar el teixit empresarial de Sabadell i el Vallès, han participat entre altres, Gabriel Torras, Director General del Centre Metal·lúrgic; Josep Manel Suárez, President de la Fundació Atendis; i Joaquim Teixidó, Director Territorial a Catalunya Nord de MAPFRE.Tornar
Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
Centre Metal·lúrgic
c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona 93 745 78 10
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell