Inici         Acords   Borsa de treball  
Novetats i esdeveniments
Informació · Novetats
Acord amb SURPLEX empresa de compra venda de maquinària usada
17|05|2017

SURPLEX és una empresa alemanya líder a Europa en la compra-venda de maquinària dels sectors metall mecànic i fusta. La seva plataforma de venda www.surplex.com rep una mitjana de 600.000 usuaris al mes i gestiona unes vendes de 90M Euros.

L’acord de col·laboració estableix uns serveis preferents per als socis en els següents àmbits:

Compravenda de maquinària: SURFLEX presenta oferta sobre la maquinària a vendre i en cas d’acceptació per part de l’associat, SURPLEX realitza el pagament.
Gestió de venda: SURPLEX ofereix la gestió de venda d’actius mitjançant subhasta online internacional a través de la seva plataforma o intermediació mitjançant venda directa a interessats, sense compra prèvia per part de SURPLEX.
Valoracions: Per a reorganització de balanços, projecció de valor futur, valors de mercat, valors de liquidació i recomanacions sobre la millor estratègia a seguir.

Si voleu ampliar informació sobre aquest acord contacteu amb el Sr. Miquel Garcia Tèl. 622230290 - 936393895 - miguel.garcia@surplex.com
Tornar
Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
Centre Metal·lúrgic
c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona 93 745 78 10
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


c./ Concepció, 40 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell