Inici         Acords   Borsa de treball  
Quan serà obligatòria i la Formació necessària
Targeta Professional · Quan serà obligatòria i la Formació necessària
QUAN SERÀ OBLIGATÒRIA I LA FORMACIÓ NECESSÀRIA

Segons es determina en el Acuerdo Estatal del Sector del Metal, la Targeta Professional de la Construcció en el Sector del Metall serà obligatòria a partir del 31 de desembre de 2011. Serà obligatòria per a treballadors del sector de metall, que prestin serveis en obres de construcció.

Els treballadors metal·lúrgics que presten els seus serveis en obres de construcció hauran de tenir una formació inicial més una especifica del lloc treball/ofici d'unes 20 hores, aquesta formació ha de ser també presencial i nomes la poden impartir entitats homologades per la Fundación Laboral de la Construcción i/o la Fundación del Metal para la Formación, Cualificación y el Empleo.

La formació en matèria de prevenció de Riscos Laborals que s'ha d'impartir als treballadors del Sector del Metall nomès serà exigible a partir del 31 de desembre de 2011 (Disposición 16075 del BOE num. 255 de 21 de octubre de 2010).

Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal
Política de privacitat

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell