Inici         Acords   Borsa de treball  
Associació patronal de les empreses del sector metal.lúrgic
L'Associació · Què és
El Centre Metal·lúrgic és l'Associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic. Aplega actualment a més de 1.700 empreses que donen feina a 30.000 treballadors.

Fou creat l'any 1961 i es constituí en associació d'empresaris metal·lúrgics , a l'empara de la Llei 19/1977 de l'1 d'abril sobre regulació del dret d'associació sindical, per salvaguardar els interessos dels empresaris del sector, voluntàriament associats. Els seus Estatuts estan depositats a la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya amb número de dipòsit 79000091.

Sense ànim de lucre, promou serveis, informa, assessora, fomenta la formació i la promoció internacional i gestiona els temes d'interès comú professional dels seus socis.

Estan integrats al Centre Metal·lúrgic els empresaris agrupats en els Gremis d'Instal·ladors de Sabadell i Comarca, el de Mobilitat i la Asociación de Industrias de Acabados de Superficies (AIAS), que gaudeixen de plena personalitat jurídica.
Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal
Política de privacitat

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell