Inici         Acords   Borsa de treball  
Solucions audiovisuals
Serveis · Solucions audiovisuals
Ajudem a impulsar el teu negoci mitjançant vídeos corporatius o de producte. Una manera ràpida i eficaç per donar a conèixer la teva empresa via xarxes socials. Identifiquem el teu client potencial i despertem la seva necessitat.

Per què un vídeo?

És un element clau de l’estratègia de màrqueting. S’estima que el format vídeo genera un 82% del tràfic online, els usuaris retenen un 95% d’un missatge quan el veuen en format audiovisual.TU SAPS A QUI DIRIGIR-TE, NOSALTRES SABEM COM ARRIBAR-HI I COM EXPLICAR-LI.

Oferim dos tipus de solucions:

VÍDEO CORPORATIU
Presenta de manera fàcil els valors de marca, instal·lacions, processos o experiències. Comunica la visió de l’empresa de manera clara i directa.

VÍDEO PRODUCTE
Mostra i promociona el producte juntament amb les seves característiques específiques de manera senzilla i esquemàtica. Aquest pot ser explicatiu o tècnic. Mostrem com funciona el producte o servei.Quins beneficis pot aportar a la teva empresa?

És una manera molt eficaç d’incrementar el percentatge d’engagement en els teus canals digitals, generar més interès, inspirar proximitat i confiança cap al client, fàcil de compartir, visualitzar i viralitzar. Amb resultats mesurables.

Maria Lorente
93.745.78.10
Socis, partners i col·laboradors
Logos corporatius
L'Associació    *  Serveis    *  Informació    *  Acords    *  Borsa de treball    *  Atenció al client    *   Disseny Web Sabadell

Centre Metal·lúrgic


C/ Indústria 16 - 08202 Sabadell - Barcelona


93 745 78 10

Mapa web
Política de galetes
Nota legal
Política de privacitat

L'Associació   *   Serveis
Informació   *   Acords
Borsa de treball   *   Atenció al client
Disseny Web Sabadell